Der er mange gode grunde til at drikke vand, og det kan nemt blive en livsstil. Vandet har ikke kun et stort indhold af næring, men også meget energi i sig selv. Vandet bidrager med flere vigtige vitaminer og mineraler som vi ofte mangler dem fra andre fødevarer. Vandet supplerer derfor sundheden og forbedrer vores velbefindende på alle måder!

Grund 1: Vandet er en vigtig del af vores kropsvæsker

Vi får ikke alle de nødvendige vitaminer og mineraler fra den mad vi spiser, så drikken kan hjælpe os med at danne flere naturlige

Grund2: Vandet er et godt middel mod træthed og udmattelse

Derfor drikker mange mennesker vand, når de har søvnproblemer. Vandet fylder tarmene op med en masse kuldioxid som giver en bedre dyb nattesøvn. Vandet fylder op i kroppen, så vi ikke bliver slappe og lægger mærkning til træthed.

Grund3.: Vand er sundere end sodavand

Sodavand indeholder kalorier, som vi skal holde os fra når man vil tabe sig. Vandet ernærer og styrker vores sundhed med de rigtige vitaminer og mineraler, så det er et godt alternativ til sodavand.

 

Grund4.: Vand er sundt for hjertet

Vand fylder blodbanerne med rigelige mængder af ilt, så vi har større energi og overskud til at udføre vores daglige gøremål. Vandet bidrager med at holde vores blodtryk på et stabilt og sundt niveau. Vandet er derfor en god årsag til, at vi har det bedre både fysisk og psykologisk!

Grund5.: Vand øger koncentrationen

Vandet øger koncentrationsniveau og fjerner træthed forårsaget af dehydrering. Vand bidrager med at holde vores hjernes funktioner på et stabilt niveau, så vi kan udføre vores daglige gøremål med overskud. Vandet er derfor en god grund til at drikke rent, naturligt og sundt vand!

Grund6: Vand mindsker sultfornemmelsen

Hvis man fylder maven med vand, mindsker man sultfornemmelsen og det giver en god grund til at spise sundere mad. Vandet fylder maven op med kuldioxid der supplerer den naturlige ilt i blodet som vi skaffer fra andre drikkevarer. Vandet bidrager derfor med at mindske sultfornemmelsen og øge vores sundhed.

 

Vand i vandglas

Grund7: Vand er en god drik når man har ondt i halsen

Vand holder iltbalancen opretholdt, da det fylder maven op med kuldioxid der transporteres rundt i blodet. Vand er derfor en god drik når man har ondt i halsen, smerter og hosteanfald. Vand bidrager selvfølgelig til vores sundhed på flere måder!

Grund8: Vand er et godt slankemiddel

Vand fylder op i kroppen, så man ikke føler sig sulten. Vandet bidrager derfor med at mindske vores appetit og holder os sunde på flere måder!

Grund9: Vand modvirker belastningsskader fra slidgigt

Vandet er godt for os, når vi har slidgigt og andre belastningsskader i leddene. Vand fylder op med kuldioxid der transporteres rundt i vores blodbanerne og bidrager på den måde til, at de belastede led kan holdes sundere. Vandet er derfor en god grund til at drikke vand!

 

Grund10: Vand modvirker dehydrering og giver overskud i hverdagen

Vand fylder op med kuldioxid der transporteres rundt i vores blodbanerne og bidrager på den måde til at holde os sundere. Vandet er derfor en god grund til, at vi drikker nok vand!

Grund 11: Vand modvirker træthed og stress

Vand fylder op med kuldioxid der transporteres rundt i vores blodbanerne. Vandet bidrager på den måde til at holde os sundere, så vi er mere aktive og glade for livet! Vandet modvirker træthed og stress, så vi føler os sundere både mentalt og fysisk.

Drik vand

Du bør altid drikke vand, ellers kan du risikere at blive dehydreret. Når man er fuld af væsker så kommer ens immunsystem tilbage på toppen og man har bedst mulighed for at udfylde sin daglige behov. Hvis ikke vi fodrer hjernens celler med den rette procentdel af væsketilførsler, vil deres funktion svigte – især under stressende situationer som indebar en lavt stofskifte niveau i hele din krop. Derfor