Er du på udkig efter et godt magasin? Dette blogindlæg handler om de bedste magasiner til kvinder. Der findes nogle gode magasiner, som tilbyder noget andet end bare mode og makeuptips. Du kan finde information om alle mulige emner, herunder sundhed, relationer, mad og meget mere! Hvis du leder efter god læsning under din næste lægebesøg eller mens du sidder derhjemme med popcorn og ser Netflix – så vil denne artikel hjælpe dig med at pege dig i den rigtige retning.

Kvindemagasiner

Kvindemagasiner har eksisteret i mere end 100 år. De voksede i popularitet under Første Verdenskrig, da kvinderne blev efterladt derhjemme og havde brug for noget at lave, mens deres mænd og fædre var ude at kæmpe i krigen. Bladene var oprindeligt rettet mod den tidens urbane middelklassekvinde, som havde nok disponibel indkomst til at købe de produkter, der blev annonceret i bladet.

Det var først i 1950’erne, at kvinder begyndte at få indflydelse på, hvilke skønhedsprodukter der blev markedsført. Nu findes der magasiner for kvinder overalt, og de synes alle at promovere noget forskelligt: fra mode og berømtheder til fitness og motion eller opskrifter. De bedste magasiner til kvinder vil være baseret på hver enkelt kvindes individuelle behov, så tag dig tid til at tænke over dig selv, før du beslutter dig for, hvilket magasin du skal købe!

De bedste magasiner til kvinder er ofte svære at finde. Der findes så mange forskellige typer magasiner, at det er svært at vide, hvilke du bedst kan lide. Nogle mennesker kan lide mode- eller skønhedsrelaterede artikler, mens andre kan lide madlavningstips og opskrifter fra hele verden.

Selv om mange kvinder nyder at læse magasiner om berømtheder eller madlavning i ny og næ, er der nogle, der foretrækker atholde sig til blade, der dækker mere alvorlige emner. Det er vigtigt ikke at glemme de andre slags dameblade, for ved at læse dem føler du dig som en del af et fællesskab!

Nogle af de bedste internationale magasiner til kvinder

Appetite: Appetite er et mad- og vinmagasin, der blev grundlagt af Marvin Shanken. Magasinet giver ikke madlavningsvejledninger eller opskrifter, men giver i stedet tips om, hvilke nye fødevarer eller vine der skal prøves til aftensmaden i aften

Glamour: Glamour er et mode- og skønhedsmagasin, der blev udgivet første gang i 1939. Det startede som et ugeblad, men udkommer nu hver måned

Shape: Shape blev grundlagt i 1987 og fokuserer på fitnesstips til kvinder, der ikke er interesseret i at gå i fitnesscenter eller på slankekur for at tabe sig

Woman’s Day: Woman’s Day har eksisteret siden 1937 og tilbyder opskrifter, madlavningsråd, indretningsideer og skønhedstricks, der alle er rettet mod travle kvinder med familie og arbejde

Self Magazine: Self Magazine blev udgivet første gang i 1979. Bladets mission er at fremme selvforbedring – følelsesmæssigt, mentalt, fysisk og fysisk

Kvinde læser et magasin

Skønhedsmagasiner

Skønhedsmagasiner er en fantastisk måde at holde sig opdateret om de nyeste skønhedstrends. De kan også være nyttige til at finde nye idéer til makeup og frisurer. Jeg synes typisk, at skønhedsmagasiner giver en mere dybdegående dækning end andre typer magasiner. Det skyldes, at de ofte har dedikerede sektioner for makeup, hår og hudpleje.

En ulempe ved skønhedsmagasiner er, at de kan være lidt dyre. De fleste af dem tilbyder dog rabatter på abonnementer, så det er værd at tjekke deres hjemmesider. En anden mulighed er at gå på biblioteket; mange biblioteker har et udvalg af skønhedsmagasiner til låns. De bedste magasiner til kvinder er dem, der har fokus på skønhed. Skønhedsmagasiner indeholder typisk tips, tricks og produktanmeldelser, der hjælper læserne med at se godt ud. De indeholder ofte billeder af berømtheder samt oplysninger om de nyeste trends inden for mode og tilbehør. Desuden kan nogle af dem komme med bonusgaver som f.eks. parfumeprøver eller kuponer til lokale forretninger.

Der er ingen mangel på muligheder, når det kommer til at vælge et magasin; der findes hundredvis af magasiner i dag, hvilket gør det svært at vælge bare ét! Så husk disse ting, når du beslutter dig for, hvilken type magasin der vil være mest fordelagtigt: pris, udgivelseshyppighed/hvor længe du vil modtage abonnementet (ugentligt vs. månedligt), emne (makeup, hår osv.), særlige funktioner som gavekort eller abonnementer.

Besøg GO Beauty – Danmarks største skønhedsunivers