At vokse op med en hund kan være et af de bedste barndomsminder. Det er også en mulighed for at lære børn ansvarlighed, medfølelse med dyr og empati for andre. Men det er ikke alle hvalpe, der passer til alle husstande. Her er ti racer, der er blide nok til at hjælpe børnene med at vokse op til ansvarlige voksne, samtidig med at de er aktive nok til at give alle noget motion.

 

Golden Retriever

Golden Retrieveren er et perfekt match til børn og aktive familier. De er selvsikre, kloge hunde, der elsker at lege – den bedste leg er at hente frisbees!

Golden retrieveren er en venlig, loyal og tålmodig hund. Det perfekte match til børn, der ønsker en aktiv partner i kriminalitet, men som ikke bliver for påtrængende eller aggressiv, når de møder nye mennesker/hunde; disse hunde er også gode til at lege lege lege som apportering!

Men du skal ikke bekymre dig om, at disse yndige fyre taber hår overalt: korrekt pleje kræver to gange ugentlig børstning med en særlig frisørshampoo, så du vil heller ikke have nogen problemer i denne afdeling!.

GOLDEN RETRIEVER

2. Newfoundlænder

Newfoundland er en meget venlig og elskelig hund. De elsker menneskers selskab, og hvis de ikke er købt sammen med en anden hund, vil de hige efter menneskelig opmærksomhed.

Selv om racen fælder meget, er det en god hund for folk med allergier, da de har en blød, ikke-skællende pels, der ikke forværrer allergier.

De er også en af de mest blide racer i nærheden af børn, hvilket gør dem til et godt valg for familier.

Ud over at være blid over for børn har Newfoundlands også et fremragende temperament som vagthunde, da de gøer ved eventuelle ubudne gæster, hvilket er med til at beskytte alle i husstanden mod at komme til skade.

Newfoundlænder

3. labrador retriever

Labrador Retriever er et fremragende familiedyr. De er kendt som “familiehunden” på grund af deres venlige og blide temperament. Labradorer kommer godt ud af det med børn, andre hunde og endda katte! Denne race er en fantastisk ledsager i ethvert hjem.

Labrador Retrieveren bruges ofte som førerhund for blinde eller handicappede på grund af dens høje intelligens og blide opførsel. En labrador kan også være en fremragende terapihund, da de elsker at være sammen med mennesker så meget!

Labradorhunde er blevet vist i tv-programmer som Animal Planets “Pit Boss” og på National Geographic.

labrador retriever

Puddelhunde

Pudler er en hunderace, der findes i mange forskellige farver. De har en krøllet pels, som er hypoallergen, hvilket betyder, at den ikke forårsager allergiske reaktioner hos mennesker.

Pudler er en fantastisk familiehund, fordi de er intelligente, loyale og yndefulde. De er også en af de lettest trænede hunderacer og elsker at behage deres ejere.

Pudler er typisk ikke-aggressive hunde, men de vil gø, når de føler, at deres familie er i fare.

Puddelhund

Cocker Spaniels

Cocker Spaniels er meget legesyge, venlige og kærlige hunde, der elsker at behage deres ejer. De nyder at blive inddraget i alt, hvad deres ejer foretager sig. Cockers er gode sammen med børn og kommer godt ud af det med andre familiedyr.

Tilstrækkelig motion er et must for en Cocker Spaniel. Uden tilstrækkelig motion kan de blive meget hyperaktive og destruktive.De kan bo i en lejlighed, så længe de får den nødvendige mængde motion.

Cocker Spaniels er meget legesyge, venlige og kærlige hunde, der elsker at behage deres ejer. De nyder at blive inddraget i alt, hvad deres ejer foretager sig. Cocker Spaniels er gode sammen med børn og kommer godt ud af det med andre familiedyr.

Cocker Spaniels

Fransk bulldog

En fransk bulldog er en god familiehund, fordi de er små og nemme at passe på. De er også meget venlige og elsker at lege med børn. Franske bulldogs er også meget intelligente og kan trænes til at lave tricks.

Franske bulldogs anses for at være en af de bedste hunde til børn og familier. De er kendt for deres fremragende temperament og er perfekte til husstande med børn. Franske bulldogs er også meget lidt vedligeholdelseskrævende, så de er et godt valg for travle familier.

Cocker Spaniels

Bichon Havanais

Bichon Havanais er en lille hunderace, der ofte anses for at være en god familiehund. De er kendt for at være blide og søde af natur, og de kommer typisk godt ud af det med børn.

De er også relativt nemme at passe og kræver ikke meget motion. Det gør dem til et godt valg for familier, der måske ikke har så meget tid til at bruge på deres kæledyr.

Bichon Havanais

Mastiff

Mastiffer er en stor og elskelig hund, som vil være et godt familiehund.

Mastiffer har en masse energi og nyder at lege udenfor i en indhegnet gård. De nyder også at være sammen med børn, så de ville være en fremragende legekammerat for dine børn.

Mastiffer kan være meget beskyttende, når det gælder deres familie, så de kan gø af fremmede, indtil ejerne giver dem grønt lys til at varme op for dem. Mastiffer er gode sammen med andre dyr og kommer typisk godt ud af det med katte og hunde i husstanden, hvilket gør dem ideelle til folk med flere kæledyr.

Mastiff

Old English Sheepdog

Old English Sheepdog, også kendt som Pembroke Welsh Corgi, er en hyrdehund, der oprindeligt blev opdrættet til at vogte og holde øje med husdyrene. Hunden har en mellemlang pels, der normalt er en blanding af hvid og brun eller sort.

Pelsen kan være bølget eller lige, stribet eller skælskør.

Old English Sheepdogs har en kort snude med en hængende overlæbe og hængende ører.

Old English Sheepdog er en intelligent race, der er begejstret for at arbejde omkring familiens gård eller hjem. Disse hunde er også gode i nærheden af børn og har et godt væsen.

De kan være mistænksomme over for fremmede, men viser hengivenhed over for dem, de kender godt. Racen er kendt for at lære hurtigt, hvilket gør den nem at træne. De er også kendt for deres livlige personlighed og kærlighed til leg.

Old English Sheepdog

Beagle

Beagle er en rigtig god familiehund. Den anses for at være en af de bedste familiehunde, fordi den er legesyg og kærlig.

Beagle er en lille, kompakt og robust race, der har en kort pels, så den ikke fælder særlig meget. Det gør den til en god hund for familier med allergi, fordi der vil være mindre pels i huset.

Beaglehunden kommer godt ud af det med alle i familien og også med andre kæledyr. Den behøver ikke at have meget plads eller en stor gårdsplads at lege i, så længe den får masser af motion hver dag.

Beaglen er også en god vagthund, så længe du vælger en, der er blevet ordentligt

Beagle

Vi håber, at vi har hjulpet dig med at finde den perfekte hvalp til din familie.

Husk at tage alle disse faktorer i betragtning, når du overvejer, hvilken type hund der passer bedst til dig og dine børn, især hvis der er allergier eller andre særlige behov, der måske skal tilgodeses! Held og lykke med at finde en pelset ven, som vil være mere end glad for at tilbringe tid sammen med hele familien.